Velichovky - České Meziříčí 3:1 (1:0)

Velichovky - České Meziříčí 3:1 (1:0). 17. a 77. Panenka Marek, 58. Németh Mário - 66. Tomášek Jakub (Fiala Josef). ŽK: 1:1 (86. Emlar Lukáš - 86. Provazník). ČK: 0:0. Diváků: 190.
Rozhodčí: Hofman Miloš, Mareček Pavel, Martínek Pavel
Záznam z utkání: 
Velichovky: Mertlík Tomáš - Grmela Miroslav, Pácalt Martin, Emlar Jakub (46. Rieger Aleš), Runkas Ondřej (62. Emlar Lukáš), Filip Josef, Hykš Josef (72. Hanusík Tomáš), Raszka Tomasz, Németh Mário, Vít Tomáš (46. Kilevník Martin), Panenka Marek (83. Novotný Marek)
České Meziříčí: Frynta David (65. Tomášek Petr) - Vejprava, Slánský, Provazník, Havel Tomáš - Fiala Daniel, Roubal, Fiala Josef, Tomášek Jakub - Jílek, Plšek
Lebedinský Jiří, trenér Velichovek: Zhruba do 30. minuty jsme hráli velmi dobře a šli jsme zaslouženě do vedení. Poté bylo do konce poločasu ve hře z obou stran spoustu nepřesností. Druhý poločas jsme navýšili naše vedení, ale hosté nesložili zbraně a snížili. Nakonec jsme však vstřelili po pěkné akci třetí branku a utkání tak definitivně rozhodli. Z celkového kontextu zápasu je naše vítězství myslím zasloužené, ale museli jsme si ho tvrdě vybojovat. Děkuji všem hráčům, včetně lavičky za přístup a nasazení.
Havel Patrik, trenér ČM: Z mého pohledu to dnes příliš krásný fotbal nebyl. Byl to spíše boj . V zápase ve kterém jsme 2:0 prohrávali se nám pouze podařilo snížit, ale to bylo z naší strany vše. Dnes nás trápila rozehrávka, kombinace, přechod do útoku a hlavně finální řešení, který naopak Velichovky zvládli na výbornou a zaslouženě zvítězili.