Slavia HK B - České Meziříčí 5:2 (2:1)

Slavia HK B - České Meziříčí 5:2 (2:1). 8. a 62. Pulkrábek Ondřej, 43. Linhart Jaroslav, 46. Havrda Jan, 53. Klicnar Marek - 26. Ježek, 60. Roubal Zdeněk. ŽK: 1:0. (32. Moravec Ondřej). ČK: 0:0. PK: 0:0. Hráno bez diváků.
Rozhodčí: Prinz Zbyněk, Matějka Jakub, Kubálek Lukáš
Slavia HK B: Mašek - Linhart Jaroslav (65. Erber Tomáš), Štipák Jakub (68. Kašpar Tomáš (84. Mukařovský Jan)), Franc Jan, Lán Jakub, Moravec Ondřej, Václavíček Matyáš, Václavíček Dominik (78. Vencl Patrik), Havrda Jan, Klicnar Marek, Pulkrábek Ondřej
České Meziříčí: Frynta David - Krajňák (71. Sekyra), Kozák, Čiháček, Hrudík Petr - Fiala Josef, Hlavsa (75. Fiala Daniel), Roubal, Rezek - Havel Patrik (46. Baše Lukáš), Ježek (86. Vlášek)
Linhart Jaroslav, Slavia HK B: S vědomím, že jde nejspíše o poslední utkání v tomto roce, jsme se chtěli rozloučit vítězstvím. Jsme rádi, že se nám to povedlo a to po velmi dobrém výkonu, kdy jsme celý zápas dominovali a bylo pouze otázkou času a našich střeleckých schopností, kdy zápas rozhodneme. Utkání nabídlo díky přístupu obou týmů velmi hezké fotbalové momenty. Velká škoda, že je nemohli vidět diváci. Věříme, že se co nejdříve vrátí hráči na hřiště a diváci na tribuny.
Horký David, vedoucí mužstva ČM: Zasloužené vítězství domácích. O výsledku utkání rozhodly góly, které orámovaly poločasovou přestávku. Kdybychom proměnili tutovky, nemusel být rozdíl ve skóre tak velký.