České Meziříčí - Solnice/Černíkovice 2:2 (1:1). PK: 4:3

České Meziříčí - Solnice/Černíkovice 2:2 (1:1). PK: 4:3. Branky ČM: Vlášek Lukáš, Mikušík David. ŽK: 0:0. ČK: 0:0. Diváků: 50.
Rozhodčí: Roubal Zdeněk ml. (laik), Plocek Luboš se nedostavil
České Meziříčí: Jílek - Rind Lukáš, Sekyra, Ptáček, Bouša Karel - Vlášek, Hoffinger, Němeček, Myšák - Mikušík, Mazač. Střídal: Dyršmíd
Slezák Miroslav, trenér ČM: Po neúspěších z minulých kol, jsme trochu zamíchali se sestavou a tento risk se nám vyplatil. Do zápasu jsme vlítli jak uragán a prvních 20. minut jsme na hřišti dominovali. Škoda, že jsme náš tlak nepřetavili ve druhý gól. Poté se hra vyrovnala a hosté krásnou brankou vyrovnali. Do druhého poločasu jsme si řekli jasné instrukce, jak hrát a bylo to na hřišti znát. Šli jsme opět do vedení po krásném pasu za obranu od Sekyry a zakončení LEVOU Mikušíka. Vedení jsme bohužel neudrželi a 3.minuty před koncem jsme inkasovali. V penaltovém rozstřelu jsme byli úspěšní a získali bod navíc. Hřeje nás pochvala od fanoušků, že to byl dobrý fotbal. A velké poděkování a pochvalu zaslouží Zdenda Roubal ml. za odpískání utkání při nepřítomnosti rozhodčího (MOHL BY SE TÍM ŽIVIT :-D ).