České Meziříčí - Předměřice 2:0 (0:0)

České Meziříčí - Předměřice 2:0 (0:0). 74. Ježek z pen. (Fiala Daniel), 81. Vyleťal vlastní (Tomášek Jakub). ŽK: 2:0 (43. Rezek, 86. Vejprava). ČK: 0:1 (47. Markarjanc). PK: 1:0. Diváků: 70.
Rozhodčí: Nývlt Roman, Šiling Karel, Slezák Miroslav (oddílový rozhodčí)
České Meziříčí: Adamovič - Havel Tomáš, Slánský (77. Tomášek Petr), Tomášek Jan, Ježek - Rezek Jakub (84. Němeček), Vejprava, Filipi, Tomášek Jakub - Fiala Daniel, Jílek (54. Provazník)
Předměřice: Cudlín Michal - Hošek Ladislav, Markarjanc Boris, Mrkvička Jan, Pekáč Štěpán, Polanský Pavel (82. Jiroušek Petr), Polanský Vojtěch, Netík Boris (76. Paizker Pavel), Šmarda Michal, Žoch David (63. Sataranský Ondřej), Koubalík Petr (76. Vyleťal Ondřej)
Horký David, sekretář ČM: Šťastné ale důležité vítězství a tříbodový start do jara. V prvním poločase byly Předměřice jasně lepší a jen díky výborným zákrokům našeho nového gólmana jsme udrželi bezbrankový stav. Druhý poločas poznamenala brzká červená karta pro stopera hostí. Do vedení nás poslala proměněná penalta po faulu brankáře a vítězství potvrdil vlastní gól Předměřic. Chválím hráče za patřičné nasazení a obzvláště Patrika Adamoviče za nulu, Hagiho který to oddřel  a Dana Fialu, který zařídil vyloučení i penaltu.
Mrkvička Lukáš, trenér Předměřic: Velmi hořká prohra. V prvním poločase jsme měli více ze hry, několik šanci ale kousek štěstí nám vždy chyběl. Druhý poločas výrazně ovlivnila červená karta, díky ní domácí získali víc odvahy a my jsme se soustředění na poctivé bránění a hru na brejky. Bohužel další chyba a darovaná penalta pro domácí a poté smolný vlastní gól. Musíme se poučit z chyb a v dalším zápase toto zaváhání napravit.