České Meziříčí - Opočno 0:3 (0:1)

České Meziříčí - Opočno 0:3 (0:1). 5. a 57. Vondřejc Milan, 69. Reichl Lukáš. ŽK: 2:1. ČK: 0:0. PK:0:0. Diváků: 135.
Rozhodčí: Rychtár, Svoboda Radek, Junek
Delegát: Hubička

České Meziříčí: Frynta - Havel Tomáš (61. Havel Lukáš), Kozák, Tomášek Jan, Kupka Aleš - Provazník (65. Rezek), Hovorka (78. Tomášek Petr), Čiháček (71. Jančura David), Ježek - Baše Lukáš, Slánský

Opočno: Matějů - Lukášek, Petr, Školník (78. Čtvrtečka), Škrabal - Pfeifer (73. Přibyl O.), Musil P., Reichl, Vondřejc (90. Polák K.) - Přibyl T. (88. Skalický), Jelen L.

Mikušík Milan, trenér ČM: Místní derby zaslouženě vyhrál hostující tým z Opočna. O jejich vítězství rozhodl důraz v osobních soubojích, jednoduché a kvalitní řešení v přechodové fázi a efektivita při zakončení. V neposlední řadě o utkání rozhodl fakt, že se nám poprvé v sezóně nepodařilo vstřelit branku. Soupeři gratulujeme k vítězství a pro nás je jen škoda, že stejně kvalitní výkon nedokázal předvést před týdnem.

Jánský Jan, trenér Opočna: V úvodu utkání se nám podařilo vstřelit vedoucí branku a to nás nastartovalo doposud k nejkvalitnějšímu výkonu jara a k zaslouženému vítězství. Domácí tým jsme přehrávali v důrazu, v osobních soubojích a z rychlých přímočarých útoků jsme si vytvářeli další vyložené brankové příležitosti. Všem hráčům bych chtěl poděkovat za přístup k utkání a předvedený výkon.