České Meziříčí - Malšova Lhota 2:0 (1:0)

České Meziříčí - Malšova Lhota 2:0 (1:0). 18. Tomášek Jakub (Provazník), 78. Baše Lukáš (Provazník). ŽK: 5:4 (28. Ježek, 29. Provazník, 30. Slánský, 33. Baše Lukáš, 75. Fiala Josef - 34. Musil Jan, 41. Jezdinský Jakub, 49. Moravec Ondřej, 67. Havelka Jakub). ČK: 0:0. PK: 0:1 (hosté neproměnili). Diváků: 120.
Rozhodčí: Kiezler Vlastislav, Prušinovský Štěpán, Martinek Jiří
České Meziříčí: Frynta David - Krajňák (90. Šoun Michal), Slánský (46. Myšák), Provazník, Ježek - Havel Tomáš, Roubal, Fiala Josef, Tomášek Jakub - Jílek (78. Vlášek), Baše Lukáš.
Malšova Lhota: Švehlík Filip - Jezdinský Jakub (46. Kocman Adam), Čapek Petr, Stoczek Lukáš, Pásler Vojtěch, Daněk Lukáš (23. Musil Jan), Havelka Jakub, Koblížek Jan, Blažek Pavel, Moravec Ondřej, Havlena Jan (56. Valc Tomáš)
Horký David, vedoucí mužstva ČM: Dnešní vítězství bereme s nesmírnou pokorou. V okleštěné sestavě jsme vsadili na maximální bojovnost a nasazení, což kluci od prvního do posledního splnili. Když se k tomu přidal Sejto v brance, který si správně postavil tyče a k tomu navíc čapnul penaltu, tak odměna byla tříbodová. Děkujeme dorostencům za pomoc, odmakali jste to borci, jen tak dál!
Koblížek Miloš, trenér Malšovy Lhoty: 
Neproměněná penalta, nastřelená tyč, břevno a řada zahozených gólovek, tady vidím hlavní příčiny naší porážky. Jsem z výkonu mužstva mírně řečeno "rozčarován". Nehrajeme, co si řekneme o bojovnosti ani nemluvě. Namísto toho se odvádíme od hry zbytečnými diskusemi. Domácí příkladně dřeli, bohužel jim to stačilo. Naše výkony jsou jako den a noc, nevím proč? HR oboustranně nevýrazný (nechá si nadávat, málo běhá, malý cit pro hru). Závěrem pro nás méně mluvit a třeba zlepšit tréninkovou morálku.