České Meziříčí - Hronov 2:4 (1:1)

České Meziříčí - Hronov 2:4 (1:1). 45. Provazník, 49. Ježek z pen. - 4. Kubeček Štěpán, 62. Pylyp Igor, 64. Vursta Mykola, 89. Tichý Vojtěch. ŽK: 1:0 (61. Provazník). ČK: 0:0. PK: 1:0. Diváků: 113.
Rozhodčí: Stieber Filip, Filip Miroslav, Jehlička František
Záznam z utkání: 
České Meziříčí: Podstata - Havel Tomáš, Slánský, Provazník (82. Krajňák), Ježek - Fiala Josef, Tomášek Jan (88. Ptáček), Vejprava, Tomášek Jakub - Baše Lukáš (46. Jílek), Plšek
Hronov: Rubeš Jaroslav - Schreiber Pavel (61. Klabník Ladislav), Ansorge Miroslav, Pylyp Igor, Puraš Martin, Kozák Daniel, Kubeček Štěpán (93. Novoselets Viktor), Lemko Mykhailo, Vursta Mykola (78. Bryksi Petr), Tichý Vojtěch, Kindl Jakub
Slezák Miroslav, předseda FC ČM: Je na nás deka a je jen na nás jestli se z ní chceme vyhrabat. Pokud nezlepšíme celkový přístup a nezačneme plnit pokyny, které si v kabině řekneme, bude nás čekat velmi těžké jaro. Když už zvládneme otočit zápas a nejsme schopni z tutové šance zvýšit na 3:1, jsme za to potrestáni. Zarážející na všem je, že gól na 2:2 dostaneme z brejkové situace, kdy by měl hrát do zavřené obrany soupeř. Doufám, že za týden se s podzimem rozloučíme s body na kontě.
Rubeš Jaroslav, trenér Hronova: Dnes to byl výborný týmový výkon, což se ukázalo nejvíc, když se soupeř dostal v 2 půli do vedení 2:1. Nesložili jsme zbraně, otočili jsme utkání a ještě v závěru přidali pojišťovací gól. Potřebujeme takový výkon zopakovat i v posledním utkání na domácí půdě.